HUMAN - Hoofd marketing & communicatie Human - MediaRoute

Ga naar de inhoud
Bezoekadres
HUMAN  
Wim T. Schippersplein 1
1217 WD Hilversum       
Postadres
HUMAN
Postbus 135
1200AC Hilversum
Telefoonnummer
088 2058020
e-mail
Human
De Vereniging Investeer in Human (Human) is sinds 1 januari 2016 een aspirant-omroep. Als aspirant-omroep heeft Human de komende jaren de gelegenheid om zijn toegevoegde waarde voor de publieke omroep te bewijzen. Dat doet Human vanuit zijn levensbeschouwelijke humanistische achtergrond. Human wil een kritische mediabeweging zijn, een netwerkorganisatie, waarin intensief wordt samengewerkt met leden, publiek, met verwante culturele, maatschappelijke en mediaorganisaties. Impact op mens en maatschappij is daarbij het voornaamste doel.  Human is de omroep die om het hoofd vraagt en het hart raakt.  

Hoofd marketing & communicatie Human (m/v)
32 - 36 uur per week

Hoofd marketing & communicatie
Het Hoofd marketing & communicatie geeft op inspirerende wijze leiding en sturing aan het team marketing & communicatie (3 medewerkers, 2,2 fte). Hij/zij is verantwoordelijk voor ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van de communicatie- en marketingactiviteiten teneinde Human en zijn aanbod optimaal te profileren. Het Hoofd marketing & communicatie initieert en coördineert wervings- en behoud-campagnes door de achterban te informeren, interesseren en betrekken bij het Human aanbod. Volgens de huidige mediawet moeten er in december 2019 ruim 150.000 betalende leden geteld worden. Door het realiseren van deze doelstellingen draagt het Hoofd marketing & communicatie actief bij aan het verkrijgen van de zelfstandige status van Human binnen het omroepbestel in 2021.  Het Hoofd marketing & communicatie maakt deel uit van de staf binnen Human.

Belangrijkste resultaatgebieden/verantwoordelijkheden
  • Zorgdragen voor ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van het communicatie en marketingbeleid.
  • Versterken van het merk Human.
  • Vertalen en realiseren van het vastgestelde beleid in CRM-doelstellingen en acties/campagnes met speciale aandacht ledenwervingscampagne 2018-2019. Ontwikkelen en bewaken van Human-branding binnen alle programma's, projecten en uitingen.
  • Opstellen begroting en deze na goedkeuring bewaken.
  • Realiseren van de overeengekomen bedrijfseconomische en financiële resultaten.
  • Vanuit marketing & communicatie  bijdragen aan fonds- en sponsoraanvragen.
  • Volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied en deze vertalen naar nieuwe kansen.  
  • Verantwoordelijk voor de personele bezetting van het team, zowel in kwaliteit als in aantallen (formatie).

Wie zoeken we?
Een inspirerende, enthousiasmerende persoonlijkheid met een coachende stijl van leidinggeven. Resultaatgericht en praktisch ingesteld. Beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met leidinggevende ervaring. Denkt en werkt proactief, is stressbestendig en bedreven in het uitbouwen van merken. Heeft aantoonbare ervaring als eindverantwoordelijke in een vergelijkbare functie en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij/zij voelt zich thuis bij de programmering en activiteiten van Human en zijn humanistische levensbeschouwing.  

Wat bieden we?
Een uitdagende en toonaangevende functie in een creatieve mediaorganisatie met een dienstverband voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan verlenging plaatsvinden. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel en in overeenstemming met de zwaarte en verantwoordelijkheid van de functie. De functie is ingeschaald in klasse H.

Reageren?
Stuur je motivatie en CV vóór maandag 8 januari 2018 naar vacature@human.nl onder vermelding van ‘hoofd marketing & communicatie’. Meer informatie over Human kunt u vinden op www.human.nl. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Willemien van Aalst, bereikbaar via willemien.van.aalst@human.nl

website van BIG NOSE MEDIA
Terug naar de inhoud